MENU
Your Cart

Despre noi

Furnizor produse cosmetice:
SC VIVIS SOLUTION SRL  , adresa sociala str. Bradului 1, ap.1, cam. 1, Mosnita Veche , jud. Timis, Romania CUI: RO38580657, NReg J35/4617/2017 ,
Tel: +40 730 483 322
Tel: +40 735 135 246
eMail:
comenzi  -  comenzi@cinecittamakeup.ro
informatii - office@cinecittamakeup.ro

Prestator servicii cursuri:
SC VICLASH SRL, adresa punct de lucru p-ta Victoriei nr 6, Timisoara , jud. Timis, Romania, CUI: 42684834, NReg: J35/1539/2020 , eMail: viclash.srl@gmail.com

DESPRE phito Cinecitta make up

Produsele cosmetice phito Cinecitta  make up, sunt printre cele mai preferate de catre make-up artiștii europeni, stilisti, pentru că nu sunt doar produse cosmetice profesionale,ci un întreg sistem de produse care îndeplinesc funcții specifice și  în acelaș timp, oferă o oportunitate infinita de a  combina diverse tehnici de machiaj pentru realizarea unui make-up de performanță.
         Brandul phito Cinecittà make up este produs de Phitofarma S.R.L. in Italia
    Phitofarma SRL este o companie tanara, inființata in 2010. Familia Servadei este motorul și sufletul companiei. Tinerii proprietari Fabio și Paolo, făcând uz de treizeci de ani de experiență de familie in producția de cosmetice si make-up profesional si conduși de pasiunea pentru lumea de cosmetice și dorința constantă de a reînnoi, conduc compania ce se distinge în producția de cosmetice și make-up profesional  in pas cu cerintele actuale, cu un ochi spre tendințele modei și asigurarea utilizării a materiilor prime de înaltă calitate.
Angajamentul a condus, cu mare mândrie la certificarea ISO9001 , ISO22716 si HALAL  a companie.
 
    Cinecitta make up - este cosmetica marelui cinema italian, cunoscut în multe țări. Tehnologie avansată și materiile prime de o puritate ecologică,  permite garantarea unei calitati înalte a.
    Cinecitta make up - numele legendei ... CINECITTA
Istoria studiourilor cinematodrafice «Cinecitta» a început în urmă cu peste 60 de ani, iar impreuna cu istoria ei si renumiti actori și regizori. Cum sunt: Luchino Visconti, Roberto Rossellini, Anna Magnani, Elizabeth Taylor, Richard Burton, Sophia Loren, Gina Lollobrigida, Claudia Cardinale, Marcello Mastroianni, Roberto Benigni și legendarul Federico Fellini.
   Chiar si astazi, in studioul Cinecitta se mchiaza exluziv cu produsele cosmetice, care ii poarta numele, este utilizat pe scara larga si la televiziunea italiana, podium, filmari

       Cosmetice sunt distribuite în Europa, Asia și America. În Europa, se consideră de prestigiu aplicarea produselor cosmetice Cinecitta make-up, din cauza calitatii înalte, design elegant, eficiența în uz. Cu produse cosmetice Cinecitta make-up este usor si placut de a lucra.