MENU
Your Cart

Garantie si Returnarea produselor

GARANTIE

SC VIVIS SOLUTION SRL | CUI:RO38580657, - asigură garanţia tuturor produselor comercializate, potrivit dispoziţiilor Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora (cu modificările ulterioare) şi conform informaţiilor privind garanţia produselor descrise în certificatul de garanţie a produsului, pentru fiecare produs în parte. În caz de lipsă de conformitate, puteţi solicita, fără plată, repararea sau înlocuirea produsului.Aceasta va avea loc în termen de 15 zile de la data la care ne-aţi informat asupra defectului! Garanţia se validează cu certificatul de garanţie şi cu factura din colet. Articolele cu durată îndelungată de viaţă, care se defectează în 14 zile lucrătoare de la data cumpărării, vor fi schimbate. Firma noastră asigură garanţia produselor pentru o perioadă de timp echivalentă duratei medii de utilizare a produselor şi nu mai mult de 6 luni de la data livrării.

Certificatul de conformitate a produselor se poate descarca DE AICI

Returnarea unui produs comandat

Ne dorim să fiți pe deplin mulțumiți de produsele cumpărate din magazinul nostru online. Dacă, din anumite motive, nu sunteți pe deplin satisfăcut de articolele achiziționate le puteți returna, iar noi vă vom înapoia contravaloarea comenzii dumneavoastră.

Aveți dreptul de a returna orice produs în termen de 14 zile de la recepția acestuia și puteți solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. În ambele cazuri, valoarea în bani returnată sau produsul înlocuit se refera strict la costul produselor, excluzând taxele de expediție.

La retur sunt acceptate doar produsele care respectă întocmai forma în care au fost livrate, însoțite de factura de achiziție.

Nu se admit la retur:

  • Produse care au fost desfăcute
  • Produse care au fost testate/utilizate
  • Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori șterse
  • Produse achiziționate de la alte magazine
  • Produse neînsoțite de documentele ce dovedesc achiziția (factură sau bon fiscal)

Aceste măsuri sunt specifice produselor cosmetice întrucât termenul de valabilitate al acestora se calculează începând cu prima deschidere a ambalajului, iar odată cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de viruși prin transferul produsului altei persoane.

PROCEDEUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR

Pentru a realiza returul unui produs asigurați-vă că produsul corespunde întocmai condițiilor de mai sus.

  1. Scrieți-ne la adresa contact@cinecittamakeup.ro un e-mail în care ne informați de retur și motivul acestuia și anexați o copie a facturii sau informații prin care putem identifica achiziția dumneavoastră. De asemenea, vă rugăm să menționați dacă doriți înlocuirea produsului sau restituirea sumei de bani.
  2. Ambalați produsul corespunzător pentru ca acesta să fie ferit de șocuri ce pot apărea în timpul transportului. Produsele care ajung retur în forma alterată datorată ambalării necorespunzătoare nu vor putea beneficia de garanția returnării.
  3. Expediați coletul la adresa: Str. Ion Neculce 11, Timișoara, Timiș prin serviciul de curierat rapid sau prin Poșta Română.

După recepționarea coletului veți fi contactat de un membru al echipei care se va ocupa de returul produsului dumneavoastră. Rambursarea contravalorii unui produs returnat va fi făcută în termen de maxim 14 de zile de la recepționarea produsului într-un cont IBAN în RON indicat de dumneavoastră.

În cazul înlocuirii cu un alt produs, acesta va fi expediat în cel mai scurt timp posibil (în măsura în care este disponibil în stoc). În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare vă vom anunța cu privire la termenul estimat de finalizare al livrării.

Dacă produsul sau serviciul nu mai este disponibil, vă vom informa despre această indisponibilitate, urmând ca sumele de bani achitate să fie rambursate în termen de maximum 14 de zile. Pentru orice detalii sau neclarități privind returnarea produselor vă rugăm să ne contactați pe email sau la unul din numerele de telefon afișate în pagina de contact.