MENU
Your Cart

Livrarea

Livrarea comenzii

 

Termenul de livrare este de 24-48 de ore de la confirmarea telefonică,  dacă se plasează până în ora 14. Termenul de livrare poate fi până în 52 de ore pentru comenzile primite după ora 14. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră.

Livrarea produselor se face cu Fan Courier Express sau Sameday.

Prețul transportului este:

17 lei  - Plata ramburs curier

17 lei  - Plata cu cardul

14 lei  - Plata transfer bancar OP 

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 370 lei doar pentru localitățile ce intră în aria de acoperire a curierului. 

  --  Nu se calculeaza transportul gratuit la valize,

Scopul nostru este să livrăm toate comenzile în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare. Orele se calculează din momentul în care comanda pleacă de la noi. 

În cazul în care după 3 încercări agentul de livrări nu vă găsește la adresa de livrare, va trebui să vă prezentați personal la cel mai apropiat sediu Fan Courier pentru ridicarea coletului.

Important! Asigurați-vă că adresa de livrare este aceea unde puteți fi găsit de luni până vineri între orele 9.00-17.00.

Luați în considerare faptul că agentul de livrări va încerca livrarea 3 zile consecutive după ce va suna în prealabil.

Dacă doriți să schimbați adresa de livrare va trebui să achitați o taxă suplimentară către compania de curierat, în caz contrar fiind necesară prezentarea personală la cel mai apropiat sediu  pentru ridicarea coletului.

Vă rugăm să vă asigurați că ați completat corect datele deoarece datele incorecte pot duce la întârzierea livrării comenzii.

În cazul în care refuzați să ridicați coletul și/sau în eventualitatea altor probleme apărute în timpul procesării comenzii, ne rezervăm dreptul de a opri livrarea produselor către dumneavoastră.

Mulțumim pentru înțelegere !