MENU
Your Cart

Livrarea

Livrarea comenzii


Termenul de livrare este de 24-72 de ore de la confirmarea telefonică,  dacă se plasează până în ora 14. Termenul de livrare poate fi până în 52 de ore pentru comenzile primite după ora 14. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră.

Livrarea produselor se face cu Fan Courier Express. Prețul transportului este 18.00 lei per plic. Costurile sus mentionate sunt doar  pentru localitățile ce intră în aria de acoperire a curierului ( fara kilometrii exteriori ). În cazul în care nu intră în aria de acoperire a curierului, veți fi contactat pentru a stabili detaliile de livrare. Costul transportului crește odată cu creșterea greutății coletului cu 1 leu + TVA per kg.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 370 lei doar pentru localitățile ce intră în aria de acoperire a curierului. 

  --  Nu se calculeaza transportul gratuit la valize, chituri sprancene, kituri de fond de ten, cursuri laminare

Dacă livrarea se face într-o localitate unde curieratul Fan Courier nu are punct de lucru, va fi un cost suplimentar la transport, suportat de către client. Acest cost suplimentar depinde de distanța de la cel mai apropiat punct de lucru al curierului. Înainte de livrare vom comunica valoarea costului suplimentar și va fi trimisă doar cu acceptul dumneavoastră. 

Scopul nostru este să livrăm toate comenzile în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare. Orele se calculează din momentul în care comanda pleacă de la noi. 

În cazul în care după 3 încercări agentul de livrări nu vă găsește la adresa de livrare, va trebui să vă prezentați personal la cel mai apropiat sediu Fan Courier pentru ridicarea coletului.

Important! Asigurați-vă că adresa de livrare este aceea unde puteți fi găsit de luni până vineri între orele 9.00-17.00.

Luați în considerare faptul că agentul de livrări va încerca livrarea 3 zile consecutive după ce va suna în prealabil.

Dacă doriți să schimbați adresa de livrare va trebui să achitați o taxă suplimentară către compania de curierat, în caz contrar fiind necesară prezentarea personală la cel mai apropiat sediu Fan Courier Express pentru ridicarea coletului.

Vă rugăm să vă asigurați că ați completat corect datele deoarece datele incorecte pot duce la întârzierea livrării comenzii.

În cazul în care refuzați să ridicați coletul și/sau în eventualitatea altor probleme apărute în timpul procesării comenzii, ne rezervăm dreptul de a opri livrarea produselor către dumneavoastră.

Mulțumim pentru înțelegere !

Folosim cookies pentru a imbunatati experienta ta de shopping. Afla mai multe detalii aici: Politica de confidentialitate